Next Generation of Storytelling – najaarsbijeenkomst

Alles weten over de nieuwste ontwikkelingen in storytelling, zoals data driven storytelling, cross device storytelling én een heel scala aan instrumenten, bijvoorbeeld mixed reality, chatbots (oftewel storytelling vanuit de klantvraag), social stories en gamification? MLogica organiseert voor de Mediafederatie een bijeenkomst over de Next Generation of Storytelling. Met o.a.:

    • Duo keynote presentatie van Peter van Gorsel, senior strateeg en Tim Murck, acteur en Chief Product Officer van game ontwikkelbedrijf Flavour. Welke doelen kun je bereiken met storytelling? Hoe meet je het effect? Wat is een interessant en opvallend digitaal narratief design en aan welke eisen voldoet een effectief verhaal?
    • Thijs Peters, hoofdredacteur Management Team en co-host van de Business Books Podcast. Hij vertelt waarom en hoe hij is begonnen met maandelijkse Podcasts over managementboeken en hoe hij een niche publiek opbouwt. Leer van van wat hij heeft geleerd, van de keuzes die hij heeft gemaakt én van zijn do’s en don’ts.
    • Sjef Kerkhofs, partner bij social media agency Dialy Dialoques, legt uit hoe bedrijven functies van Instagram, Snapchat en Facebook gebruiken voor hun brand en product awareness. En hoe je een verhaal brengt in een video of animatie van slechts 30 seconden tot 1 minuut! Hij gaat daarbij o.a. in op valkuilen, succesfactoren en (budget)keuzes die je kunt maken.