13 januari 2024

Wil je een animatie of instructievideo?

Je communicatie naar een hoger niveau! Video en animatie is uitermate geschikt is om complexe verhalen in korte tijd uit te leggen aan de doelgroep. En het is simpelweg een aantrekkelijke, duidelijke en eenvoudige manier voor informatieoverdracht.

HELDER PROCES

Met een intake helpen we je om je verhaal compact en helder te krijgen. Kies je voor een reeks films? Dan zorgen we dat alle films in eenzelfde lijn, stijl en opbouw zijn. Uiteraard zit een correctieronde op iedere video bij de prijs inbegrepen.

JOUW VERHAAL

Heb je al een verhaal of concept in gedachten? Een stukje tekst liggen? Gooi maar over de heg, en we maken een script voor je. Aan de hand van de door jou goedgekeurde versie, ontwerpen we de video.

JOUW EIGENDOM

Copyrights voor jou. Je wordt eigenaar van het originele bronbestand en ontvangt het definitieve MP4-bestand. Je kunt deze zelf uploaden naar bijvoorbeeld je leeromgeving of site of je YouTube/Vimeo-kanaal. Of wij doen dat voor je!

TARIEVEN
  • 1 of 2 video’s 295,- euro per stuk
  • 3 – 9 video’s in een reeks 245,- euro per stuk
  • 10 of meer video’s in een reeks 225,- euro per stuk

Tarieven zijn exclusief btw en voice-over. Een voice-over wordt separaat overlegd en gecalculeerd. Een video heeft een maximale duur van 1,20 minuut bij dit tarief. Langer kan in overleg. De prijs wordt dan separaat gecalculeerd.

VOORBEELDEN

Uiteraard met je logo en huisstijlkleuren. Kies voor (een combinatie van) bewegende filmbeelden (eigen of rechtenvrije opnames), muziek (eigen of rechtenvrije tunes), tekst en een voice-over (Nederlands, Engels of een andere taal).

Zie hier een voorbeeld met karakters, muziek en Nederlandse tekst. Denk bijvoorbeeld aan een klantreis of lesmateriaal.

We bieden keuze uit diverse illustraties, karakters en muziek. Denk bijvoorbeeld aan promotie van een nieuwe dienst of de uitleg van een proces.

Of kies voor iconen, muziek en tekst. Denk bijvoorbeeld aan een schematische weergave van een complex proces of instructie. Maar ook fijn om de resultaten van een onderzoek in film weer te geven.

Filmbeelden die je verhaal versterken samen met muziek en tekst. Denk bijvoorbeeld aan de opsomming van leerdoelen of een deel van de inhoud van een cursus of microlearning content.