Tech Updates voor media- en uitgeefprofessionals

In een half uur up-to-date over belangrijke technologische ontwikkelingen in media- en uitgeefland; dat zijn de Tech Updates. Geen commercieel praatje, geen voorkennis nodig. Wel een ijzersterke inhoudelijke spreker die uitleg geeft over een technologische ontwikkeling en de impact daarvan op media- en uitgeefprofessionals.

Deelnemers krijgen antwoord op vragen als: Waar staan we vandaag de dag? Waar gaan we naartoe binnen nu en twee jaar? Welke impact heeft deze technologie of ontwikkeling op de media- en uitgeefbranche? Waar liggen kansen en bedreigingen? In Tech Updates 2022/2023 staan o.a. de volgende onderwerpen op de agenda:

  • AI Assistants en conversation design
  • Text robots in de journalistiek
  • Persuasieve technologie
  • Deepfakes en synthetische media

Deelnemers krijgen tevens de mogelijkheid vragen aan de inhoudsdeskundige te stellen en ontvangen achteraf toegang tot de filmopname en gecureerde content van de expert: zijn of haar selectie van beste artikelen, video’s of podcasts over het onderwerp. Lees hier meer.

MLogica ontwikkelde en organiseert de Tech Updates voor de Mediafederatie i.s.m. Wendy Woelders van Hands on Innovation.